lördag 30 april 2011

kökslampor


Äntligen har lamporna kommit upp ovanför köksön. Det blev precis som jag önskat. Funderar dock på att låta de svarta sladdarna hänga fritt istället för som nu uppspikade med vita fästen. Not nice....

Vi har en likadan lampa modell större ovanför matbordet en bit bort. Det hela är mycket matchigt o snyggt.




För ett år sedan såg vårt kök bedrövligt ut. Spånskivor på golvet, inga luckor, omålat tak och fula väggar. Nu är det nästan färdigt. Saknas bara nya bänkskivor, en ny skiva på köksön ( min pappa håller på med ett projekt till den) och så förstås de klassiska listerna.....men snart, snart så.

I ugnen lagas smaskig indonesisk kyckling (min favorit!) som avslutning på en underbar aprilmånad 2011. När jag skriver detta är vi dock nyligen hemkomna från byns majbrasa. Skön värme framför brasan men hiskeligt kallt en bit bort. Huh!

I morrn bär det av på 3-årskalas som ska tajmas in med ett besök på stora Varuhuset är det tänkt. Har förhoppningar om att komma hem med några nya lampor och kanske två höga pallar till köksön.

Hoppas ni haft en skön valborg. Nu säger vi hej då vintern och hej hej sommar!


Kram L.

1 kommentar:

  1. Säg hej hej och grattis till 3-åringen från mig :) och så fint det har blivit i köket, nya bänkskivor kommer att vara det perfekta pricken över i:et! trevlig 1 maj!

    SvaraRadera